Let’s get wild

SOMMARLOV! En vecka i alla fall… Efter skolan sprang jag hem och åt lunch, sedan gick jag till SoHo. Träffade Andrea där, hon åker till Miami imorgon den rackaren. Jag är avis! Efter det sprang jag en runda längst Chelsea Piers och sedan gick jag på yoga. Det var avkopplande. Finns ett ställe här i East Village som heter ”Yoga to the people” där jag brukar gå. Dom tycker det är så viktigt med yoga att dom lär ut det helt gratis. Självklart kan man ge donations eller tip om man vill. Jättebra koncept tycker jag!


Nu blir det en dusch och lite make up


Let’s get wild. I kväll ska jag fira som bara den! Det här linnet från Victoria´s Secret är lite jobbigt att ha på sig eftersom alla där ute på gatan ska bara höhöhö ”let’s get wild”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s