FIKA

Heeeej! Kom precis hem från en fika på FIKA. Ett Svenskt café, har kanske nämnt det förut? Var skyldig att introducera Kisub för något svenskt då han lagade en hel koreask middag till mig förut. Vi satt där några timmar och pratade om livet och skillnaderna mellan Korea och Sverige. Vet ni att dom måste göra militärtjänst i drygt 2 år efter dom gått ut gymnasiet? Alltså TVÅ ÅR instängda i ett läger! Och varje år måste dom tillbaka till lägret 3 dagar så att dom inte glömmer vad dom lärt sig. Så det måste Kisub hem och göra i sommar.


Blöö det är så svettigt här. Kan inte sminka mig förrens solen har gått ner, haha, allt bara rinner av.


”Åh, vad snyggt med MC boots till min outfit” tänkte jag och traskade iväg. Note to self: mindre fashion Mikaela, mer svettvänligt så är du smart.


Kladdkaka, chokladbollar, kanelbulle och löfbergs lila kaffe. Riktigt svenskt!


Tog en lång omväg hem när solen höll på att gå ner. Älskar att gå, kan gå hur länge som helst. Det jag älskar med New York är att man hittar nya ställen hela tiden också. Jag powerwalkar/joggar alltid till skolan faktiskt, det blir 6 mil i veckan! Behövs när man bor i detta land, haha.

2 reaktioner på ”FIKA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s