Why studying when you can get a tan?

Förmiddagen spenderade jag vid skrivbordet och pluggade, sedan blev jag trött på att plugga och gick och la mig på takterassen ett par timmar. Nu är det middagstime så jag ska äta något trevligt. Sedan måste jag springa och köpa ett nytt block och en fet latte från Starbucks och efter det återgå till mina studier. Jag har verkligen noll koncentrationsförmåga. Jag skriver typ tre meningar sen blir jag rastlös och måste kolla facebook, äta en macka, ta en dusch, handtvätta lite kläder eller sortera mina kläder i färgordning. Ja, som sagt, kroppen min har redan tagit semester.

ja, jag vet att jag ha samma bikini varje dag (nu blir du förvånad va pappa?…jag brukar nämligen ha en ny bikini varje dag när vi är på solsemestrar, det tycker han är onödigt), men jag packade inte ner någon när jag flyttade hit i vintras och detta är den enda jag har köpt.

En reaktion på ”Why studying when you can get a tan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s