Lazy day at Coney Island beach

Vi tog ett förnuftigt beslut och åkte till stranden istället för att gå på brunchparty. Det gjorde vi nog alldeles rätt i. Alla var ganska slut efter gårdagens fest så vi sov mestadels av tiden, haha. Riktigt skönt och härligt i alla fall.


Coney Island


Jordgubbar och Harper’s Bazaar ❤


Marknad på Coney Island. Älskar verkligen Coney Island, kanske inte den bästa stranden i staten (det måste vara Long Beach). Men närmsta och livligaste om jag får säga det själv. Påminner om Venice Beach fast lite mer crazy. Alltid saker som pågår och det känns mer som att komma till ett helt annat land.

En reaktion på ”Lazy day at Coney Island beach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s