Beach and Lavo


Barbie and lobster at Lavo

Haha, jättekul att Ibbe som är från Turkiet blir röd i solen medan genomsvenska jag blir brun som en bajskorv.

Efter stranden igår blev det Lavo, ahhhhh är typ kär i den klubben. Shit vilken grym kväll! Drack kanske lite för mycket champagne dock. Håller mig nog till skinny bitch hädanefter. Nu ska jag ta en dusch, springa till mitt älskade t-mobile (som alltid f’****ar upp mitt abonnemang) och sedan blir det BRUNCHPARTY! Ah vad jag älskar brunchpartyn, massor av mat, goda drinkar och fest mitt på dagen. Vad mer kan man begära.  Love my life.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s