Let’s go to the beach

God morgon! Vaknade av ett sms från en klasskompis som bara ”WAKE UP WAKE UP International Economics grades are on BlackBoard” …fasen, vår final var ganska svår, så ville inte kolla. Men tog precis mod till mig. Kände på mig att jag inte skulle få så bra, med tanke på att jag spenderade helgen i Hamptons och att jag typ inte pluggat, bara festat. Men där stod ett fett A, och nu undrar jag om jag bara är allmänt smart eller om jag har hittat en bra balans mellan plugg och liv. Tror på en kombination av de båda, haha. Nej, men har verkligen upptäckt att jag inte kan sitta och plugga, plugga, plugga. Måste ut och festa och tänka på annat mellan varven. Känner verkligen att jag har ett bra, perfekt liv här i New York. Måndag till torsdag är det skola och plugg. Sedan Torsdag – söndag fest och andra roligheter.

Nu försöker jag få liv i Henrik, vi ska åka till stranden. Alla är jäkla sömntutor. Ska äta frukost (glass, det är det ENDA jag har hemma) och sedan ta en dusch. Hoppas människorna är vakna sen. Annars åker jag dit sjäv sålänge.


Direkt från sängen, man ser ju på frillan att jag har sovit gott…

3 reaktioner på ”Let’s go to the beach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s