Thursday night, finally!

Heeeej! Sitter här och suger på en lifesaver (poppis grej här), ska snart iväg på middag på Albert Tavern Hall, bjöd med tjejerna från Hamptons så det blir nog sjukt trevlig! Har aldrig varit på den restaurangen så det ska bli spännande, älskar att gå på promoter middagar/brunch för då får man verkligen in allt från menyn. Så slipper man ha beslutsångest och kan smaka på allt istället. Perfekt! Efter middagen blir det såklart LAVO. Morten Breum spelar i dag, fett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s