Not so interesting

Känns jättetråkigt att skriva om min vardag när jag bara är i skolan eller sitter hemma och gör läxor. Men så har veckan i stort sett sett ut, då det som sagt är finals week. Presentationen och alla prov gick riktigt bra i dag, nu har jag bara en accounting exam kvar, men den är nästa vecka. Skulle verkligen vilja åka till stranden i morgon, men jag måste lämna in tvätt och städa inför lägenhetsvisning nr 2…så tråkigt. Om det inte blir Hampis i helgen igen hoppas jag i all fall på en stranddag eller två. Färgen börjar tryta.


Blir mycket bilder från helgen i Hamptons här. Måste införskaffa mig en ny digitalkamera, ahhh jäkla idiot som snodde den. Mobilbilder blir ju så tråkigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s