More Pics From My Weekend In The Hamptons

Här kommer lite mer bilder från helgen i Hamptons, orkar inte skriva bildtexter till alla. En bilder säger ju mer än tusen ord så det behövs väl ändå inte.

5 reaktioner på ”More Pics From My Weekend In The Hamptons

 1. Heeej Mikaela!
  Älskar din blogg, den är verkligen helt underbar att läsa! Tack för att du delar med dig av din vardag =)
  Och jag tänke fråga dig om tips på klubbar i nyc? jag och min tjejkompis åker nämligen ner imorgon
  men vi har ingen aning om whats hot and not to party at! SNälla snälla kan du inte ge tips om 3 ställen att festa på som tex Le Bain på The Standard 🙂

  Tusen tack!

  1. Hej! Åh, tack vad roligt 🙂

   Oj, det finns många riktigt bra klubbar. Le Bain är som du säger ett alternativ. Det beror ju lite på vad ni gillar för musik? Bästa klubben av alla tycker jag är LAVO. Dom brukar ha grymma DJ’s (House/Electro) ligger på 58th and Madison.
   Gillar man hiphop/rnb med en liten touch av house och lite mer lounge stämmning så är RdV en riktigt bra klubb! Ligger på 13th and Washington. 1Oak, SL, Avenue, Marquee är också bra klubbar. House spelas på dom också, 1Oak kan dock köra lite hiphop/rnb ibland.

   Det var väl dem riktigt bra jag kom på nu, finns ju många andra också. Beror ju som sagt på vad ni gillar för musik och om ni är ute för att dansa eller vill ha lite mer loungestämning. Hör av er till mig om ni vill 🙂 om ni går med mig fixar jag in er på alla ställen gratis, inga köer + drinkar, kan vara ganska svårt att komma in på iaf LAVO, RdV och 1Oak. Annars kan om ni kommer tidigt brukar avenue och marquee inte vara några problem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s