Let Me Introduce You to My New Friend Ducky


Hahaha, ingnorera deodorantkluttarna under armarna (tack syrran för sämsta deon någonsin). Jag har på senaste tiden orkat sminka mig ordentligt när jag ska ut, förut tog jag typ mascara och solpuder. Men sminkar mig inte på dagarna, allt rinner ju ändå bara bort. Så då får man unna sig en rejäl sminkning till fest. Såhär såg jag i alla fall ut igår.


Camilla, Randi, Silje, Harald, Henrik, Fredrik och Emil (puh, tror jag fick med alla där), kom hem till mig för lite pregame innan vi drog till LAVO, satt först i mitt vardagsrum, men hela jäkla lägenheten är som en bastu så vi gick ut på takterassen senare.


Jag fick en ducky av Alex på LAVO, som numera är min bästa vän. Han har lite simmsvårigheter (kan bero på hans fylla också), men han ska från och med nu följa med på alla utekvällar.


Han fick sitta ett tag på Cem’s huvud och spana ut över klubben.

Sedan blev det efterfest hemma hos Cem…Nu MÅSTE jag verkligen städa. Glömde att jag har ett final-project tills på onsdag också som jag kanske borde börja med. Firar nog med en utgång ikväll, RDV maybe?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s