I’m Melting

Jag har under mycket noggranna mätningar kommit fram till att den svalaste spotten i lägenheten är i vardagsrummet, närmare bestämt i vänstra hörnet på soffan. Att den är svalast betyder dock inte att den är behaglig, den är fortfarande varm och svettig. Här har jag precis ätit lunch och nu ska jag fasen bli klar med alla skolarbeten som ska vara inlämnade nästa vecka. Vill ha en helt ledig helg!

I dag är det dryga 40C, och det är så varmt att man inte vet vart man ska ta vägen. Skulle föredra att ligga på stranden i dag, men ska beta av allt på min to-do-list, kommer kännas skönt att inte ha något att tänka på under helgen. Firar gör jag såklart på LAVO i kväll!


Svalkar mig med (och på) min älskade diet coke


Och undrar hur jag fortfarande kan ha så vita tänder med den kaffe och cola mängd jag häller i mig dagligen. (Ursäkta svett-glansig och osminkad bild)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s