I love the ocean

Det blev en heldag på beachen i dag med Henke och Co, så jäkla skönt! Man blir ju så himla brun vid havet också. Riktigt kallt i Atlanten men det är faktiskt riktigt skönt att svalka sig. Blåste skönt vid havet också, sen när jag kom in till City igen höll jag på att dö av värmeslag 106!!! Helt galet.

Nu har jag betat av lite skolarbten. Har ett par kvar men funtar på att ta dem imorgon. Min AC är trasig (det läcker vatten från den!) så det är värsta bastun här, kan verkligen inte koncentrera mig. Tänkte sätta mig på Starbucks eller något annat fik och göra resten, så man får lite ro i själen liksom.Coney Island Beach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s