Crazy Lavo Saturday

Ok where to begin på denna..!?!? Gårkvällen på LAVO var riktigt grym. Många kändisar där igår, Black Eyed Peas hade bordet bredvis oss, tydligen var några barca-spelare där också och vid vårt bord hade vi ingen mindre än Mark Zuckerberg (!!!) och hans fb-crew. Han var riktigt trevlig, vi bondade riktigt bra faktiskt, vi skålade lite för mycket också tror jag. Så jäkla jobbigt att träffa kändisar ibland man vet liksom inte vad man ska säga, känns så konstigt bara ”hej jag heter Mikaela, vad heter du?” Som att man inte redan vet det… aja vidare detaljer om kvällen besparas. Men jag ska nog berätta för er mina vänner en dag, dock inte på en offentlig blogg.

4 reaktioner på ”Crazy Lavo Saturday

  1. VAD coolt! 😀 Var han lika socialt handikappad som han verkade på filmen? Jag har gått förbi Natascha Peyre en gång, hahaha så långt sträcker sig mina kändiserfarenheter 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s