Party tn

Gud, i dag har jag verkligen gjort NADA. Hade verkligen ingen lust att ligga still och sola, så jag gick och handlade mat och lite andra nödvändigheter som tandkräm och bomull, haha, very funny. Sedan sprang jag ner till Starbucks och tog en snabbfika med två bekanta som ville ha lite NY-tips, dom stannar bara 4 dagar här så då vill man ju förstås trycka in så mycket som möjligt i schemat.

I kväll är jag lite sugen på party. Hihi. Väljer mellan ett yachtparty eller Lavo. Tror det blir Lavo. Ja, nu får det bli Lavo. Sånna i-landsproblem man här när det är det jobbigaste beslutet att ta (har gått och tänkt hela dagen vad jag ska välja). Men den där jäkla yachten kommer ju åka runt halva New York och man vet ju aldrig vart man hamnar. Jag vet att den går från hamnen precis vid mig men det står att den stannar på ”unspecified destination” wtf haha? Lavo aka. Ibrahims vardagsrum, där känner jag mig hemma.


Jag, Kristina och Co på Lavo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s