Heey

Lavo i förrgår var bra som vanligt! Hade riktigt kul. Åkte faktiskt dit ensam eftersom inga av mina kompisar ville dit, haha. Känner ju folk där så det var ju inte precis som att jag gick dit för mig själv men ändå. Lite för kul hade jag + en förkylning på det, så igår låg jag bara hemma och kollade på serier och åt glass.
Kvällen på Lavo slutade med iskrig också (?), kanske inte det bästa för min förkylning. Försöker febrilt ladda upp bilder här men min mobil och datorn vill inte connecta!

Nu tänkte jag lägga mig på takterassen ett par timmar. Eller jag vet inte, har bestlutsångest. Kanske borde gå ut och ta en fika. Eller handla mat, eller gå en promenad. Vi får se.Kath, Ibbe och Jag på Larran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s