Thursdays at Lavo

Kom hem för ett par timmar sen, lämnade av min lilla syster på flygplatsen. Varför går det bara direktflyg till Stockholm från Newark? Så segt att åka ända ut till New Jersey liksom, och sen tillbaka. Dyrt som satan också! Blä. Nu får dom ta och införa en direktstrecka mellan JFK och ARN.

Håller på att fixa mig. Torsdag. Lavo. Bra. Drinkar. Fest. Max Vangeli. Ni vet hur det går till. Känner dock att jag håller på att bli sjuk, snälla inte IGEN! Blir alltid så när jag har haft någon på besök. Blir ju att jag sover så lite. Man kommer ju hem sent efter äventyr, sen går jag upp kl 6 varje morgon för att gå till skolan medan den besökande kan ligga där och sussa sött tills jag kommer hem. Så jag ska ta det rätt lugnt i kväll och imorgon ska jag kanske sova ut. Lite slöseri på tid att sova så mycket tycker jag, så vi får se. Och känner jag mig själv rätt så blir det inte alls en lugn kväll.


Ses om en månad sistah!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s