West Village and Chelsea Piers

I dag har vi gått, gått och gått. Blir mycket gå för oss. Vi strosade runt i West Village och åt glass innan vi gick ner till Chelsea Piers där vi gick längst Hudson River. Jag hade ju föredragit att sola men min syster tycker att det är för varmt, hon bara klagar hela tiden, att det är för varmt att sola, att hon är svettig, att det är jobbigt att gå, att hon har ont i fötterna, att hon är törstig, om vi är framme snart…man bara hjälp. Jag älskar sommaren! Tycker det är lite skönt när svettet rinner på ryggen och när solen bränner mot huden. Sedan skulle jag kanske föredragit att dom fyller vår pool med vatten, tänk liksom medelhavsvärme under högsommaren (ni i sverige har ju liksom på dagtid typ 25C max och det har vi under nattid), i’m melting!


Tvål pooler och inte en jäkel med vatten, 30 juni fylls dom, helt sjukt ju?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s