Shoppelishop

Nu är vi hemma från shoppingrundan. Eller jag ska säga min syrras shoppingrunda, för det är hon som shoppar om dagarna. Dock fick hon bara med sig ett linne. Det är bra det där men syskon för jag går och plockar saker jag tycker är snyggt och sedan får hon prova. Om det blir köp är det ju perfekt, då kan jag låna. Ekonomiskt och sådär. Dock flyttar hon ju tillbaka till Sverige på torsdag, men det är en annan femma.

Sedan måste jag bara säga att det här med disk och städning är nog bland det tråkigaste jag vet…det tar sån himla onödig tid från mig.

Det enda som var bra med mitt place på Upper East var att städerskan ingick i hyran. Det borde vara standard.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s