East River


Det blev inget Central Park i dag, istället gick vi ner till East River, tog med oss mat och åt middag medan vi kollade på någon form av övningsflygning(?), med sånna där båtflygplan, vad dom nu heter.


Sedan tog vi en sväng till marinan och chillade ett tag.

Nu kom vi precis hem från en liten nattprommis, syrran behövde en ny foundation och jag behövde shower gel, så vi gick ner till Walgreens. Vi diskuterade att nu är man så van att ha allt tillgängligt 24/7, behöver man en foundation klockan tolv på natten, kan man bara gå till Duane reade, Rite Aid, Walgreens, CVS etc. Behöver man typ en soppkvast eller ett par skor finns det inom 10 minuters avstånd. Vad som helst, när som helst liksom. Och när man har det så, märker man hur ofta man egentligen behöver något. Jag kan sitta och göra läxor mitt i natten och bli sugen på kaffe, då går jag bara ner till Starbucks, Dunkin eller McDonalds. Så går det ju inte riktigt till i Sverige…

2 reaktioner på ”East River

  1. Jag älskar Duane reade. När man har tråkigt på kvällarna kan man gå dit och shoppa. Det är farligt billigt (man köper för mkt)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s