Shopping @ 5th ave


On my way today

Yeeey! Långhelg, ingen skola på fredagar + att det är memorial day på måndag, så skönt! Vi har strosat runt på 5th avenue hela dagen sen satt vi oss i Madison Square Garden med varsin caramel frappuccino. Länge sen jag drack en sådan. Den väcker minnen, haha. Minns första gången jag åkte till USA, jag och Vicki, två små 13 åringar och min engelska var ju inte den bästa. Så första gången på Starbucks beställde jag bara det som jag visste att jag kunde uttala, och det blev en caramel frappuccino det! Sedan blev det bara automatiskt att jag alltid beställde en sån vid varje Starre besök, nu på senare år har jag ju dock varierat mina beställningar och känner mig som en riktigt amerikan när jag köper mitt morgonkaffe ”Can I have a venti pike with room” eller ”a grande bold, please”, eller på Starbucks vid 42nd and Madison där jag knappt hinner kliva in innan tjejen redan börjat på min grande soy latte. Hej, stamkund!
Nog pratat om kaffe, nu ska jag ta en dusch och fixa mig inför ikväll, blir såklart LAVO, The EC twins spelar i dag! Woop wooop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s