HELLO


Heeeeej! Sitter här och väntar på att min kära syster ska bli klar. Vi ska handla mat, måste även möta upp Henke och fixa lite grejer *hemlis*. Jag är så jäkla övertrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Lite irri också att vi skulle ha tenta idag men proffesorn kom aldrig(?). Där kunde jag sovit istället, men nehe.

4 reaktioner på ”HELLO

 1. Nu komemr jag med mina frågor. igen.. sorry! Vill bara vara så förberedd som möjligt!
  Hur mycket pengar från du från csn i måndaen?
  Hur hittade du ditt boende? vad kostar det?
  Kram

  1. Ingen fara, fråga på bara! Såklart man vill vara så förberedd som möjligt. Man får inte pengar månadsvis från CSN utan man får allt i en klumpsumma. Du kan se hur mycket pengar man får på deras hemsida, jag minns tyvär inte riktigt.
   Jag hittade mitt boende via craigslist och det kostar drygt 8000SEK i månaden.

 2. Den akademiska standarden är mycket lägre än svenska universitet, har iof bara pluggat på Stockholms Universitet, men Berkeley är väldigt mycket lättare. Det är mer som att gå på gymnasiet igen. Jag tänker därför inte plugga kvar på Berkeley, ska göra mitt master program på något bättre universitet. Jag läser ett bachelor programme in economics and statistics och min major är business administration and management.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s