Food♥

Jag och min syster är ju två matgalna ungar. I dag har vi typ ätit, ätit och ätit. Sen har vi ätit lite också. Middag åt vi på ett av våra favoritställen Sushi_Lounge , man får så himla mycket mat och det är sååå gott.


Tar alltid en ”box”, då får man lite gott och blandat. Bra för oss med beslutsångest.


Är det happy hour på Starre kan man ju inte låta bli. Mmmm!

Jag sitter här och hetspluggar inför min tenta som jag har imorgon 8.00am, -hej, jag är en sista minuten tjej! Syster sussar sött och jag surplar på mitt extremt överdrivet starka kaffe för att hålla mig vaken. Hoppas på två timmars sömn inatt igen, jippie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s