Saturday, saturday

Heeej, såhär sliten känner jag mig i dag. Blir inget brunchparty för mig som planerat. Fick bara B på min senaste tenta, booho 😦 Så nu ska jag plugga så jag kan väga upp nästa resultat till ett A.

Sedan är ju inte koncentrationsförmågan så bra när man har en halv hangover och när det är någon jäkla parad utanför.

2 reaktioner på ”Saturday, saturday

    1. Haha ja, om jag minns rätt har man typ 17 000SEK kvar efter att alla avgifter är betalade. Min hyra ligger på ca 8000SEK, men jag bor ju på Manhattan. Bor man tex. i Brooklyn kan man komma undran billigare. Men boendekostaderna är överlag mycket dyrare här än i Sverige.

      Jag har ganska mycket sparat, har fortfarande kvar, sen brukar mina föräldrar betala saker som mobilabonnemang, busskort och sånt där nödvändigt. Det beror ju helt på hur man lever. Men utöver hyran kanske man behöver mellan 5000-7000 i månaden om man vill leva ”normalt” dvs. shoppa lite, äta mat ute ibland, busskort, mobil, festa etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s