Everything for free

Gratis är bäst. I dag har jag av någon trevlig anledning råkat få mycket gratis. Det började imorse på Starbucks när jag skulle köpa mitt vanliga morgonkaffe, då hade jag tydligen fått någon reward så fick kaffet gratis. Åkte upp i hissen till skolan då en tjej började prata med mig om att hon är med och lanserar något nytt läppstift och frågade om jag ville ha ett. Jag valde ett orange/korall färgat. Det ska tydligen hålla i 12h och jag har nu haft det i ca 3, har ätit lunch, druckigt och slickat mig runt munnen, det sitter än! På vägen hem från skolan svängde jag in på Sephora eftersom jag behövde köpa solkräm, då frågar tjejen i kassan om jag vill få ögonbrynen fixade gratis, jaaa såklart (alltså jag är sämst på att ta hand om mina ögonbryn, har noppat dom typ två gånger i mitt liv). Så jag fick både ansiktsmassage och nyvaxade + färgade ögonbryn, sedan slängde hon ner en ögonkräm från mitt favoritmärke Philosophy också. Hur ska denna dag sluta?

Nu har jag beslutsångest om jag ska sätta mig på takterassen, gå till min favorit Starbucks vid Astor Place eller sätta mig vid East River och plugga. Livet är hårt.

4 reaktioner på ”Everything for free

  1. HEJ! Jag ska troligen börja plugga på Berkeley i höst. Study abord i två terminer, jag undrar vilken sida du sökte ifrån samt hur du hittade boende? Klarar du dig ekonomiskt på csn?

    1. Hej! Jag sökte via blueberry, fick jättebra hjälp av dem! Först bodde jag på ett residence som berkeley rekommenderade men sedan hängde jag på craigslist och hittade mitt eget. Haha nej CSN pengarna är slut för länge sen. Dom räcker typ till terminsavgiften och en hyra eller två. Så spara!!

      ps. sen beror det ju på hur ekonomisk man är…

  2. Hur underbart att flytta till NY!! Hittade nyss din blogg, undrar bara vad gör du där?pluggar, jobbar? Är du där ”ensam” där eller umgås du med flera svenskar? hur gammal är du? Själv ska jag flytta till Lanzarote efter studenten 🙂 Är så kul med folk som gillar att resa och se sig om i världen!

    1. Ja, i love the city! Jag pluggar på Berkeley college. Flyttade hit själv, har lärt känna väldigt många svenskar men umgås med annat folk också. Jag är 21 🙂 Åhh vad härligt. Håller med dig, man lever ju bara en gång så att sitta och dega i sverige hela livet vore väl lite tråkigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s