Group projects

Hej Hej, allt rullar på som vanligt här. Var i skolan från 8-18 för att vi skulle jobba med vårat grupparbete men det var ju bara jag och Maria som dök upp som vanligt. Hatar verkligen grupparbeten för folk är alltid så jäkla oengagerade och det slutar alltid med att man själv får göra jobbet. Sedan får alla glida med på ett bra betyg på det. Känns ju kul! Så har det varit hela livet för mig. Alltid jag som får göra allt. Förutom på SU, där har jag i alla fall normala vänner som förstår poängen med grupparbeten.

Senaste grupparbetet jag hade i marketing här på Berkeley var ju lyckat. Jag var bara i grupp med en annan tjej så det känndes skönt (brukar ju vara lättast ju färre man är), vi delade upp arbetet i två delar och jag skrev den ena och hon  den andra. Tre timmar innan deadline skickar hon sin text till mig, jag läser igenom den och den är verkligen hur bra som helst. Dock var det någon mening jag inte riktigt förstod som jag då googlade. Och ja, vad hittar jag då!? Då har hon kopierat en helt text rakt av från en hemsida. Jahapp, det var bara för mig att skriva om hela hennes del. När jag sen sa det till henne dagen efter fick jag svaret ”Omg I have a life”.

En reaktion på ”Group projects

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s