Not normal

Varit i skolan mellan 8-18 så det har inte hänt något spännande i dag kan jag meddela. En note to myself är ju i alla fall: CHECK THE WEATHER BEFORE U GO. Jag satt på mig mina nätta ballerinaskor och en tunn liten kavaj, sen var det tydligen spöregn. Jahapp, annars då…en kille raggade på mig i dag. Lite kul.

Han ”Do u know were i can copy this?”
Jag ”Yeah, there’s a copy machine on the 12th floor”
Han ”Do you wanna come with me?”
Jag ”To the copy room?”
Han ”Yeah”
Jag ”Um…I have nothing to copy”
Han ”I can give u something to copy…”

Det var dagens mest intressanta händelse. I morgon är det äntligen Torsdag. LAVO LAVO LAVO. FEST FEST FEST. BÄST BÄST BÄST. Calvin here i come. Ok, jag är inte normal. Hade ju så tråkig föregående helg så nu har jag mycket att ta igen.

En reaktion på ”Not normal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s