Pictures

Liliana la ut lite bilder på FB från deras besök här.


Lunch i Herald Square


Sola i Central Park


Saknar er ♥ Var så himla kul att ha tjejerna på besök!


Pre-party hos mig!

Jag har ett i-lands problem. Jag vill ut och powerwalka (helst jogga/springa men får väl chilla lite med det pga min förkylning) MEN spotify fungerar inte i blackberry och min musik på ipoden har jag inte kunnat byta sen förra sommaren. Jag måste ha musik annar går det åt skogen. Vad göra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s