Study time

Här sitter jag i skolan för första gången detta år och pluggar. Får ju mycket mer gjort om jag ska vara ärlig. Väntar på en klasskompis från min managerial accounting class, vi ska gå igenom allt inför tentan imorgon.

Alla har väl redan hört nyheten om att Bin Laden är död. Jag trodde JAG skulle dö dock när nyheten kom ut. Jag hörde bara massa skrik (kankse var jubel) och trodde att det var en terroristattack eller nåt, men det var alla grannar som kollade på nyheterna samtidigt. Hoppas han fick lida ordentligt.

Nej, nu måste jag återgå till pluggandet. Annars ljuger jag ju om att jag är mer effektiv här i skolmiljön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s