In love with my rooftop

Jag är så glad att jag har en takterass, det är faktiskt inte många som har det i New York. Balkong har jag också, det är inte heller vanligt. Oftast har man bara brandtrappan, men den är ju inte precis trevlig att sitta på. Låg i alla fall och solade ett par timmar men nu började magen kurra så jag ska gå och handla någon lunch/middag. Behöver mer näsdukar också, har snytit upp mitt paket med 275st som jag köpte i torsdags, haha.


Fasen vad jag INTE saknar Sverige och dess trista skogar


Utsikten mot Financial district, där i mitten stod The Twin Towers förut. Nu kan man se hur dom är i full gång med att bygga ”The Freedom Tower” på samma plats.

En reaktion på ”In love with my rooftop

  1. Guuud va fint!! FAN vad jag saknar New York. Men snart så..
    Förstår att du inte saknar Sverige hahah.. Njut av varje sekund i paradiset. Och KRYA!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s