Too much

Det är så mycket jag vill. Jag bara vill, vill ha, vill göra, vill se…jag vill allt! Det resulterar i att jag sover alldeles för lite vilket alltid leder till att jag blir sjuk. Men jag vill prestera bra i skolan, festa varje kväll, umgås med alla kompisar, äta på goda restauranger, shoppa, sola, träna etc. Hur ska man hinna allt? Hjälp.

2 reaktioner på ”Too much

  1. Det är inte lätt :/ prioriteringar. Men samtidigt, det är inte ofta man har chansen att flytta till New York – så du gör rätt i att leva livet. Men glöm inte att ta hand om dig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s