Central Park

I dag har vi haft en jättemysig dag. Vi har gått runt i Central Park hela dagen. Måste vara världens finaste park! Hängde lite med Harlad och hans vänner en stund i C.P innan vi gick hem till Kisub som lagade och bjöd oss på koreansk mat. Satt där och pratade lite för många timmar vilket nu resluterar i att jag måste göra en läxa som ska in imorgon bitti och klockan är 00. Jag är så sjukt trött då jag bara sov två timmar i natt. Men what to do?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s