White fluff

Ok, jag började precis skratta högt för mig själv när jag kom på att jag nu ska skriva ett inlägg om träd. Tanten inom mig talar. Haha, nej men ville bara visa dom fina träden som finns överallt i New York. Jag älskar vita växter! Många tror ju att NYC’s enda grönska är Central Park, men så är ju faktiskt inte fallet. It’s white fluff everywhere ♥.


Detta är på gatan där jag bor!

Nu ska jag gå och köpa munkar på Dunkin Donuts, ska välkomna Natalie och Liliana, som precis smsade att dom sitter i taxin påväg hit nu, med riktigt amerikanska grejer. Måste rusa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s