Friday, friday

Nu har jag förtärt en hurtig frukost (kan man kalla dagens första mål frukost om man intar det 3.30pm, eller blir det lunch då?). I alla fall tänkte jag nu smälta den lite innan jag beger mig ut på en promenad. Hur mycket jag än älskar att festa så känns det ganska segt när man sover bort halva dagen. Får se om jag stannar hemma ikväll, men blir så rastlös då!


Har hittat Wasa knäckebröd i matbutiken! Kostar $5 (35SEK) för ett paket dock, men vad ska man göra. Köpte jättegod italiensk salami på Eataly också.

2 reaktioner på ”Friday, friday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s