Restless

Ok, jag blev rastlös av att sola. Har inga utemöbler heller så sitter i trappan, icke så bekvämt. Måste typ köpa en solstol och en dyna.

Det får bli en jogging-/powerwalk runda i stället, jag gillar att slå många flugor i en smäll. Om jag springer i shorts och linne så blir jag förhoppningsvis även brun på kuppen. Ska bara smälta maten någon timme innan jag beger mig.

Hjälp! Har mitt ansikte krympt? Min solglasögon är väldigt förstora nu för tiden. Dags att köpa nya. Ska nog satsa på samma Ray ban modell fast en storlek mindre och med helt svarta glas. Kanske guldbågar också?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s