Sunny monday

Gick upp 7.15, borstade tänderna, satte på mig löpartightsen och sprang till skolan. Hade lektion mellan 8-10, sprang hem, gjorde en omelett, satt på mig bikinin och la mig på terassen och solade ett par timmar. Satte på mig löpartightsen igen, sprang till skolan på lektion mellan 15.30-17.00, powerwalkade hem, köpte en sallad, satt mig på terassen och avnjöt den. Har alltså sprungit totalt 2h i dag. Hurtigt! Jäkligt svettigt bara, då vi haft 27 grader i skuggan i dag. Men svett + sol är en bra kombo, man får en riktigt fin bränna!


Utsikt från min terass såhär på kvällskvisten. Inte illa va?

En reaktion på ”Sunny monday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s