Brunch @ Collective

Livet är ju jäkligt härligt måste jag säga. Körde brunch på Collective, eller ja här i New York är ju inte brunch en brunch utan BRUNCHPARTY. Fick in riktigt fina maträtter och drinkarna flödade i vanlig ordning (deras french toast är gudomlig, ät den om ni går dit! Men mest spektakulärt är inredningen, t ex. lampor av galgar och stolar gjorda av registreringsskyltar). Jag tog det dock rätt lugnt då jag har festat som en jäkla partyprinsessa varje dag.

Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar New York. Det är något med stämmningen i den här staden som gör att man befinner sig i ett konstant lyckorus. I vilken annan stad har man brunchparty klockan 2 mitt på dagen en söndag?

Både jag och Filip var riktigt slitna så vi drog och åt munkar och drack kaffe efter brunchen. Sedan sa vi hejdå, då han åker tillbaka till Sverige imorgon 😦

En reaktion på ”Brunch @ Collective

  1. Åhh guud det är precis så jag känner, precis så. Det är nåt med atmosfären. Det är bara lycka. Rakt igenom.

    Fan va fin utsikt btw i inlägget ovan!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s