Jamaican Blue Mountain

Efter jag hade vaknat fixade jag till mig lite snabbt och sedan mötte jag upp Filip på Eataly vi åt lunch och sedan gjorde vi det vi har längtat efter hela veckan. Vi drack världens dyraste kaffe! Vernago brygger Jamaican_Blue_Mountain  på fredagar och lördagar, så då är det ju självklart att man måste smaka. Om det var gott? JA!

Sedan tog jag en promenad hem via 5th avenue, skulle valt en annan aveny…för jag råkade gå in i några butiker… and the rest is history.

En reaktion på ”Jamaican Blue Mountain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s