Jag vill vara brun!

Jag pratade med min syster igår och jag frågade vad hon gjorde på dagarna egentligen, jag menar hon varken pluggar eller jobbar. Hon svarade ”Jag dricker kaffe på Starbucks och shoppar, och gör jag inte det så äter jag chokladmuffins och solar”. Jäkla lyxunge det där. Jag vill också sola, jag behöver den terpin känner jag! Har en takterass som jag gärna skulle vilja utnyttja. Solarium kan man ju glömma här i New York. $70 för 30 min ska dom ha. Men det är väl lika bra. Dom är smarta här i NY. Ett paket cigg kostar närmare 100 svenska kronor också. Så det är inte många som röker och solar farliga solarium här inte! Förbjudet med transfetter är det även i hela staten. Får varken serveras på restauranger eller säljas i livsmedelsbutiker.

Åh, jag vill vara brun. Är fan vitare än mina tänder för tillfället.

En reaktion på ”Jag vill vara brun!

  1. Shit vad dyrt! :S Men är lönerna högre där med så att det ”jämnar ut sig”? Jag menar, är det som ”i Norge”, att vi svenskar tycker allt är svindyrt där men om man jämför med att de dessutom tjänar mycket mer så är ”summan av lasterna densamma”, om du förstår vad jag menar?

    Vad jag har hört om USA är att ”allt är så billigt”, att ipods, träningskläder, smink osv är sååå billigt och att folk typ hamstar likt Ullared när de åker dit haha 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s