Tired

Kom precis hem från Wall Street och dränker tröttheten med RedBull medan kaffet står och kokar. Haha. Har sovit så dåligt de senaste nätterna pga. värk i magen (det suger att vara kvinna ibland!). Har inte haft så ont på länge, det liksom skär i ryggen och gör så ont så man bara ligger och kallsvettas. Har inte velat överskrida dosen på mina tabletter heller, men gjorde det innan jag gick till skolan och nu känns det mycket bättre. Hoppas jag inte får leverskador och blödningar i magen och allt vad det stod.

Nu ska jag åka och köpa boken till min managerial accounting class, surt att dom precis bytt bok till en helt ny vilket innebär att det inte finns några använda exemplar. Boken går loss på $280(!!!). Så sjukt pris. Och jag som tyckte studentlitteraturen var dyr i Sverige… Vill inte veta vad böckerna till de andra kurserna kostar. Tur att jag fick tillbaka lite på skatten, dom pengarna får gå till studentlitteratur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s