Sex etc.

Haha, glömde säga att jag och Fille var på Museum_of_Sex igår. Det var en intressant upplevelse.

I dag började skolan igen efter spring break. Nytt för denna termin är att jag även börjat plugga Managerial Accounting på Wall Street! Fråga mig inte hur jag kom in på det då kravet var att man bland annat skulle ha pluggat en termin finansiering. Vilket jag inte gjort. Så jag lär ju vara lite efter på den fronten, men det blir väl kul med lite utmaning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s